Anglo Parts Mechelen

Anglo Parts
Boven-Leeuwen - Netherlands

Anglo-Parts bv
Tesstraat 21
NL-6657 CM Boven-Leeuwen
Telephone: +31 318-551334
Fax: +31 318-551395
Email: sales.nederland@angloparts.com

Opening hours:
Geen openingsuren

Sluiting magazijn Boven-Leeuwen

Beste klant,

Anglo-Parts Nederland is gestart in 1990 en na de overname van Kolvenbach Jaguar Parts in 2016 is het bedrijf verhuisd van Veenendaal naar Boven-Leeuwen.

Aangezien het overgrote deel van de bestellingen en adviezen via telefoon of elektronische weg gebeuren heeft Anglo Parts besloten haar organisatie daar optimaal op aan te passen. Op deze manier zijn we nog efficiënter in de voorziening van onderdelen voor Engelse klassieke autos.

Ons hoofdmagazijn in België, dat al enige tijd het merendeel van de verzendingen verzorgd, wordt het centrale punt voor al onze commerciële Benelux activiteiten. Voor de Nederlandse markt betekent dit concreet dat de activiteiten van het filiaal in Boven Leeuwen (vroeger Veenendaal) zullen verhuizen naar Anglo Parts in België en naar onze Nederlandse dealer Classic Car Venlo die zal werken als Anglo Parts Nederland.

Tot en met 29 september zullen alle bestellingen nog verwerkt worden door ons Nederlandse filiaal. Daarna zal de voorraad van Boven Leeuwen (Anglo Parts en Kolvenbach Jaguar Parts) verhuizen naar het centrale magazijn in Mechelen (België). Alle bestellingen die na 29 september bij Anglo Parts BV geplaatst worden, zullen vanaf dan vanuit België behandeld worden.

Indien men liever in Nederland geholpen wordt, kunnen deze terecht bij onze dealer Classic Car Venlo. Deze heeft een jarenlange ervaring als Anglo Parts dealer en beschikt over een grote technische knowhow.

Contact pagina